Woonproject Prinsenhove: Een interessante investering in hartje Kortenberg

Woonproject Prinsenhove is een kleinschalig nieuwbouwproject in Kortenberg en omvat 1 commerciële ruimte en 3 gebouwen met 40 appartementen en 6 penthouses. Het nieuwbouwproject springt in het oog dankzij het eigentijds materiaalgebruik, speelse kleuraccenten en lichtrijke ruimtes. De bruisende ligging en kwalitatieve afwerking maken van Prinsenhove een duurzame investering.

Waarom kiezen voor project Prinsenhove als investering?

FASE 2 - Binnenkort in verkoop

Maximaal rendement

Het klassieke spaarboekje brengt weinig tot niets meer op. U kijkt dus liever uit naar een rendabeler alternatief. Vastgoed is een interessante optie omdat het aardig wat zekerheid biedt. De uitzonderlijke locatie van dit project geeft u bovendien zicht op meerwaarde bij verkoop. De jaarlijkse huuropbrengst bedraagt 5,21%*, onder voorbehoud van financiering.

Een grote potentiële huurmarkt is reëel. Project Prinsenhove is immers een absolute voltreffer voor jonge gezinnen die alles binnen handbereik wensen. 

Zorgeloze investering

Wij nemen alle praktische zaken voor onze rekening. U beslist en wij doen de rest. Klantenbegeleiding staat u bij doorheen het volledige koop- en bouwproces, met als eindresultaat een instapklare, kwalitatieve woning met oog voor detail.

De verhuur of rentmeesterschap uit handen geven? Dat regelen we graag voor u. Er wordt een geschikte huurder gezocht en u ontvangt  maandelijks de huur! Zo geniet u van een investering zonder zorgen.

Meer weten?
Vraag nu vrijblijvend naar uw rendementsberekening op maat!

(*) Onder voorwaarden

VRAAG NU UW RENDEMENTSBEREKENING OP MAAT

Contacteer vrijblijvend vastgoedmakelaar Home Consult op het telefoonnummer +32 (0) 2 731 07 07 voor meer informatie over het project of vul onderstaand formulier in.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van andere projecten?

Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.