Kom thuis en kom buiten

Prinsenhove verenigt vernieuwbouw en nieuwbouw in een levendig woonproject. Het in ere herstelde gebouw aan de Leuvensesteenweg blijft niet alleen een herkenningspunt maar tevens een uithangbord voor de commerciële ruimte die zich op het gelijkvloers zal vestigen. Midden in het woonerf, verrijzen verschillende types appartementen die verbonden worden door enkele groene oases. Ideaal om even te ontspannen en buren te ontmoeten. De door een landschapsarchitect aangelegde tuinen en de ruime terrassen bieden bewoners nog meer ademruimte. Dankzij de moeiteloze verbinding tussen interieur en terras vloeien binnen en buiten vlot in elkaar over.

Een hedendaags ontwerp

met duurzame afwerking

Uw appartement is volledig afgewerkt, dat spreekt voor zich bij DCA. Want u kunt pas echt genieten als u zorgeloos kunt wonen. Alle gebouwen van Prinsenhove zijn van dak tot kelder voorzien van kwalitatieve materialen en geavanceerde installaties om optimaal comfort en maximale duurzaamheid te bieden. Wij installeren energiezuinige vloerverwarming, warmtepompen en een systeem voor regenwaterrecuperatie, maar met de inrichting doet u uiteraard uw eigen ding.

Een absolute toplocatie

met tal van troeven

Toplocatie

Het centrum van Kortenberg en Nossegem op wandelafstand

Uitstekend bereikbaar

Naast het openbaar vervoer kan u ook met de wagen via de N2, E40 en N227 vlot naar Brussel en Leuven

Groen uitzicht

Geniet van ademruimte in de talrijke bossen en parken

Weelderige binnentuin

De gemeenschappelijke tuin voorziet de bewoners van maximale ademruimte

Vanzelfsprekend begrijpen wij het belang van een rustige, groene omgeving. Leun achterover onder de beschutting van de hoge bomen of kuier en klauter over de natuurlijke speelheuvels. Liever wat meer privacy? Dan kan u op uw eigen terras genieten van het uitzicht en wat me-time. 

Ontdek het aanbod